loader image

РЕСТОРАНТЬОР

ПРОФЕСИЯ “РЕСТОРАНТЬОР”, СПЕЦИАЛНОСТ “ПРОИЗВОДСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ”

Лицата, придобили трета степен на професионална квалификация по професията „Ресторантьор“, могат да заемат длъжностите Гостилничар; Съдържател на ресторант; Управител на заведение за обществено хранене; Управител на ресторант; Управител на ресторант на самообслужване; Управител на сладкарница/кафене; Управител на снекбар; Главен готвач; Салонен управител; Отговорник търговска зала, както и други длъжности, включени при актуализирането на НКПД.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!